Duidelijke tarieven voor de crematie van uw paard, pony of ezel

In deze moeilijke momenten wil Horsia een betrouwbare partner zijn. Daarom zijn onze tarieven correct en duidelijk: afhankelijk van de schofthoogte van uw paard, de crematiedienst en het transport. Hieronder ziet u een overzicht van alle kosten voor onze diensten.

Op maat van uw paard, pony of ezel

Wij kijken hiervoor naar de schofthoogte zonder hoefijzers.

Mooi aandenken

Bij onze individuele crematie Prestige krijgt u de assen van uw trouwe metgezel mee naar huis. Indien u graag een bijzonder urne wenst, vraag ernaar. Bij Horsia kiest u uit mooie designs in verschillende stijlen.

Kostenoverzicht – uw paard laten cremeren

 PRESTIGE. De individuele crematie.

Uw paard wordt alleen gecremeerd.
U ontvangt de assen en een crematiecertificaat van de individuele crematie.

PAARDACHTIGEN PRIJS incl. btw.
Prijs op aanvraag

Uw paard laten ophalen

Voor de prijs van de ophaling naar het crematorium kijken wij naar de afstand tussen de locatie van uw paard en het crematorium. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per e-mail samsara.eternity@gmail.com

Rouwbegeleiding inbegrepen

We geven u graag alle aandacht en tijd die u nodig heeft. Niet alleen tijdens het transportproces of de crematiedienst, maar ook wanneer u ons vrijblijvend belt voor informatie of bij een eerste kennismaking.

Ons speciaal opgeleid team staat voor u klaar om u door deze moeilijke momenten te helpen. We begeleiden u met alle begrip voor uw emoties. Welke beslissing u ook neemt of welke crematiedienst u ook kiest, we zijn er voor u.

Betalingsmogelijkheden

Bij een individuele crematie betaalt u bij het ophalen van de assen. Dit kan met Bancontact, creditcard of cash.