Schrijf nu uw herinnering

In gedachten

Deel hier uw herinneringen aan uw paard, pony of ezel. Ze zullen u en andere eigenaars een hart onder de riem steken.


 1. Carol Bissegem

  Ik wilde je bedanken dat je me deze jaren hebt vergezeld, dit was beslist het mooiste deel van mijn leven. Je bent zo moedig en aardig. Je hebt me zoveel gegeven. Maar nu is tijd is gekomen. Veel te snel, we waren niet klaar noch jij, noch ik, maar zo is het leven. Op een dag zullen we elkaar weer ontmoeten, diep vanbinnen weet ik dat.
  Je verdiende het beste vertrek en Horsia was in staat om dat waar te maken. Zo blijven we voor altijd verbonden. Ik hou van je, voor altijd.

 2. Anja Van Paal

  Lieve Yoshi, iedereen mist je.
  Duizendmaal dank voor alles. Jullie waren professioneel in elk opzicht. Mijn ezeltje Yoshi was zo mooi gepresenteerd als laatste afscheid. Ik kan jullie alleen maar aan iedereen aanbevelen.

 3. Jessi Gysels

  Mijn lieve Saphira,
  je koos ervoor om in de vroege ochtend van 4 april 2021 te vertrekken. Ik dank je voor de 20 jaren van vriendschap. We hebben zoveel mooie momenten samen doorgebracht. Je bent en blijft het paard van mijn leven. Onze zielen zijn voor altijd met elkaar verbonden. Een nieuwe ster straalt aan de hemel, haar naam is Saphira.
  Bedankt dat je zo goed voor Saphira’s laatste reis hebt gezorgd. We danken jullie voor je empathie en goede zorgen. Hoe je ons verwelkomde, hoe je Saphira in waardigheid hebt laten vertrekken. Het heeft ons geholpen onze pijn te verlichten.